Tips

88483-80

Freshmilk håller dessa ultracoola barn t-shirt i sitt sortiment för rea-priset 179kr. Något dyrt ändå men mycket coolt. Du kan välja på Baby punk, Bruce Lee eller Beastie Boy tryck. Jag väljer alla...om jag får välja, alltså.

Färgmatch PINK

88483-77
Rosa är fint. Bjussar på ett collage med några favoriter...
♥Mamma W tipsade för ett tag sedan om  
Rattle-n-roll där man kan köpa personliga illustrationer på sina  telningar liknande konsertaffischer. Mycket snyggt.
♥Finaste, roligaste, godaste recepten på tårtor hittar man i Millas kalas tårtor. Bokus har den för 100kr.
♥Gloomy kudden från Aya är en mysig dröm i rosa.
♥ Nookart har tygkassen med kitschiga pudeln i....rosa såklart.

Veckans sötaste familj

88483-76
Sen jag blev mamma tycker jag det är extra kul att titta på celebbilder utav mamma/pappa/barn/familjer. 
Liv Tyler är en utav mina absoluta favoriter i genren. För 2år sedan fick hon sonen Milo tillsammans med rockaren Royston Langdon. Söta var för sig men underbart söta tillsammans. Lägg märke till att lille Milo petar näsan under promenaden, precis som vanliga barn ;). Mmmmm.

Bilder: People  Montage: Barnsligt

Cool retro

88483-73
Kan ingen vänlig själ öppna en webshop i Sverige likt amerikanska
The retro baby?
Man har ett dussin coola tryck helst orginal från 70 & 80-talet. Man har 3 olika  plaggtyper ex body, t-shirt och långärmströja. Sen är det upp till köparen att kombinera ihop tryck med plagg. Det kan väl inte vara sååå svårt?

Bilder: The retro baby Montage: Barnsligt

Matador

88483-72
Matador Kids ligger intill Mariatorget i Stockholm. Där hittar man allt från basplagg till varmaste vinterkläder utav märken som Molo, Kik kid, Lucky Wang NYC, Plastisock, Sveastar och många fler. Enligt hemsidan riktar butiken sig till föräldrar som letar efter användarvänliga barnkläder i sköna färger, retromönster och häftiga detaljer.  Vilken tur för oss som inte bor i Stockholm att Matador  har en
webshop. Som dessutom är lättnavigerad och snygg.

Psst, påsarna längst upp till vänster innehåller bäddset till spjälsäng från Plastisock. Galet snygga.

Cars

88483-71

Animerade bilar som åker snabbt och pratar. Det låter väl spännande? Iallafall för en 4-åring skulle jag tro. Pixars nya storfilm Cars  går upp på biograferna i veckan. Missa inte den. Det ska inte vi göra.


Veckans märke: Katvig

88483-70
Idag är det premiär för nya kategorin, Veckans barnmärke. Tillsammans med ett collage kommer jag  att posta info och återförsäljare utav det aktuella märket. Tips om coola varumärken för barn mottages tacksamt per mail!!

Först ut är danska 
Katvig som på kort tid etablerat sig med sin coola retrodesign. Grundarna Kathrine och Vigga möttes på en mammaträff i Köpenhamn och smidde snabbt sina planer. Katvig syns rätt mycket både på stan och på webben. Jag gillar det enkla, färgglada och framförallt, jag gillar kvalitén som är superbra.

Vi säljer Katvig:
Freshmilk
Matadorkids
Funkybaby
Babyclothes&Stuff
LillaMirakel

Bilder: Funkybaby, Katvig, Freshmilk Montage: Barnsligt

Levererat

Jackan från Liten butik är hemma. Liksom Hellcatz mjukisarna. Åh vad det är roligt med paket till dörren.
Men nu ska jag ner och dricka latte och dra barnvagn på stan (läste ni Anas krönika i senaste Mamma??). Göteborg har sol.


Family living

88483-69
Jag har tröttnat på glassiga inredningsmagasin som visar miljöer som är bortom all verklighet för en barnfamilj som vår.  
Family living är min nya favorit i tidningshyllan!

Tanken bakom tidningen enlig hemsidan:
Family Living är familjens nya drömtidning om inredning och resor. En tidning där du ska få titta in i kända och okända familjers hem och semesteralbum. Få idéer till ditt eget hem, förfasas lite emellanåt, men framförallt inspireras av andra familjers drömmar, både traditionella och alternativa livsstilar. Och få möta människorna i hemmen, inte bara se kala välputsade rum.

Blik wallies

88483-68
Isa tipsar om Blik wall graphics. Har vart på jakt efter fina wallies till Midimans rum och tack vare Isa har jag nu hittat vad jag söker. Invader måste det bli!

Bilder: Blik wall graphics Montage: Barnsligt

Jacka shoppad

88483-67
Inspirerad utav 
collaget  har jag nu beställt den fina Cammo-jackan från Liten butik . Det framgår inte på bilden...men på ryggen är det ett coolt tryck på en gubbe.  Bara en sån sak. Midiman och jag är rörande överens. Detta är höstens jacka!

UP-DATE!!! Jackan är levererad och den är ännu finare i verkligheten! Utmärkt service och smidig shopping från Liten butik. Ännu en webshop jag kan rekommendera varmt.

Tuss

88483-66
Har man en förkärlek till det Nordiskt enkla och genuina gillar man garanterat
Tuss kollektion.

Bild: Tuss

Barnsligt Vill Ha

88483-65

Klart man hakar på 
W's utmaning!

1. Kojjan Nido från Magis finns att köpa på pid. Alldeles för dyr för vår familj men drömma går ju.
2. Avståndslarm från  Bosieboo. Skulle vara väldigt användbart när man släpper ut sin rymningsbenägna 4-åring i trädgården.
3. Midiman ska ha en fin vinterjacka. Jag har fått hans godkännade på den här fina jackan från Liten butik.
4. Veckans webshop AYA har dessa fina Hellcatz mjukisar som jag SKA köpa till mina killar (eller till mig själv;)).
5. Hemma hos oss håller vi just nu på att göra om i barnrummen och den här mattan från Design by Hzl skulle verkligen passa i Midimans rum.

AYA - Japanska leksaker


88483-63
AYA är webshoppen för dig som älskar Japanska leksaker och designleksaker. Här finns Blythe dockor, Devilrobots, Gundam, Panda-Z, Keroro Gunso, Bearbrick och Gloomy bear och tusen andra sköna figurer. Enligt hemsidan skickas varorna inom 1-4dgr såvida dom finns på lager. Fraktkostnaden är endast 20kr om man väljer att förskottsbetala. Man kan även betala mot postföskott men då kostar frakten 50kr.
Jag kan bara inte surfa mig mätt på denna webshop. Här måste shoppas!

UP-DATE 060819!!! Nu har jag shoppat söta Hellcatz mjukisarna på bilden och en Blythefigur i blindbox. Ett sant fredagsnöje för Barnsligamamman.

UP-DATE 060823!! Hellcatz mjukisarna och Blythfiguren är här och dom är underbara. Jag shoppade, förskottsbetalade och 3dgr senare hade jag paketet vid min dörr för 20kr i fraktkostnad. Supersmidigt!

Söt familj

88483-62
Jag gillar att spana in bilder på söta familjer och detta är verkligen en favoritbild. De hade kunnat vara vilken ung familj som helst men nu råkar det vara Michelle Williams och Heath Ledger på promenad med deras då, 3 veckor gamla dotter Matilda. Kombinationen av snygga skådisar, liten söt bebis, Starbuckskaffe och NY är himla trevlig.

Bild:
People

Vad tycker du är roligast på Barnsligt?

Liten undersökning. Är nyfiken på vad DU tycker.

UP-DATE!! Det verkar som de flesta utav er tycker det är roligast att läsa om webshoppar och kläder här på Barnsligt. Däremot verkar det vara svalt intresse för prylar och celebs. Det ska jag tänka på. Tack för er medverkan!


Höstjacka shoppad

88483-61
Måste få dela med mig av ett fynd jag gjorde på 
Lindex. En fantastiskt fin mörkblå höstjacka i teddy, fodret är vitt med röda stjärnor som synes. På bröstet står det little i orange. Otroligt fint plagg. Lindex rules. Again.

Tyck till!


Nu har Linda Lej som jag tidigare skrivit om lagt ut de första skisserna. Gå in på hennes blogg, hon vill veta vad DU tycker.

Skisser: Linda Lej

lyla Blu

88483-58
Ville bara säga att jag: Älskar dessa barnkläder med tatueringsmotiv från
lyla Blu.
Särskilt den här...

Cammo för kidsen

88483-57
Just nu finns det extra mycket cammomönstrat på marknaden. Till min förtjusning.
Liten butik har bodyn och tröjan med söta DJ'n. Tröjan är dessutom på rea för endast 150kr.
Freshmilk har nappen från Elodie, långärmade bodyn från No added sugar, cammofilten och hoodien från OhBaby London.
Hm har den blå hoodien med alterntivt cammo.
♥Combat byxorna hittade jag på en amerkansk sajt som jag glömt namnet på...MEN jag har hittat liknande på kedjorna och vill man ha en lyxvariant köper man Replays som är på rea lite runt om nu.

Montage: Barnsligt

Sean Preston

88483-56
Som många med mig blev jag ordentligt uppretad när Esquire släppte sin lista över bäst & sämst klädda. Lille Sean Preston utnämdes till sämst klädde mannen. Ursäkta men hur kan man ens komma på tanken att en bebis som inte själv gör sina klädval blir sämst klädd. Ytterligare ett påhopp på stackars Brittan. Lämna henne ifred! Är det ironi är det ingen rolig ironi.

Källa & Bilder: Celebrity Moms

Gwyneth

88483-55
Mmmmm, såå sött. Gwyneth med lille Moses blott 2veckor gammal.
HUR kan man se så fräsch ut 2:a veckan efter själva utklämmandet? Jag bara undrar.

Ajabaja

88483-54

Det kommer mycket fina barnkläder från andra sidan sundet och här är en webshop som verkligen hittat de flesta danska (och svenska) guldkornen.Hos  
Ajabaja ryms märken som H.J.O.R.T, Drappa dot, Solidary people, Små folk, Molo och många fler. Vill man känna o klämma innan inköp är det bara att bege sig till Davidshallsstorg 3 i Malmö där den fysiska butiken finns. Camilla, Trine och Jonna är tjejerna bakom Ajabaja och dom vet vad dom pysslar med: -Det ska vara funktionellt och toppenkvalitet, det ska vara skönt för barnen att ha på…och så får det gärna vara smart, tufft, roligt och läckert!
Ps. Vill du göra fynd så passa på nu!! Vad sägs om det här linnet för 239kr eller den här sockersöta klänningen för 284kr?

Wonderwall leverans

Då har äntligen djungelmotivet anlänt. Läs här!

Ringsjalen är här

Ringsjalen är här!


Bling bling baby

88483-53
Vad sägs om en  tok-blingad napp med alldeles för många Swarovski kristaller för $55? 
Bliss living har den dåliga smaken att saluföra nappisen som i mitt tycke en helt onödig och gräslig skapelse.
Vad tycker ni?

Bild: Bliss living & Montage: Barnsligt

Ny krubba?

88483-52
Visst finns det hopp om en snygg krubba till de allra minsta. Gör så här: Surfa in på
Modern seed och vidare till dessa. Vips så vill jag slänga iväg vår rangliga trista Ikea spjälsäng all världens väg...

Bilder: Modern seed & Montage: Barnsligt

Väskgodis

88483-51
Nookart samlas formgivare och illustratörer från hela vida världen för att göra fina saker till folket. Hittade den här underbara dockan i form av en nyckelknippa att hänga på väskan. En kul present inför skolstart kanske?

Bild: Nookart Montage: Barnsligt

Äntligen high-tech i barnkammaren!

88483-50
Jag gillar tekniska prylar som inte kostar skjortan, som underlättar min vardag och framförallt, jag gillar tanken på att slippa oroas över huruvida 4-åringen kommer rymma inne på stormarknaden eller inte. På så vis kom jag in på  
Bosieboos  hemsida. Tänk er ett teknikföretag som står på alla barnföräldrars sida och som dessutom har vett på att göra snygga grejjer.  Vad sägs om...
♥Avståndslarm för 495kr: Alarmet ljuder och blinkar om ditt barn kommer för långt bort ifrån dig. Användbart i ett köpcentrum, i större parker med mycket folk eller i den egna trädgården. Vill ha!
♥Babyvakt för 1595kr: Med LCD skärm ger den dig möjlighet att se de söta då du befinner dig i ett annat rum. Kameran har infrarött ljus som ger bra bild även i ett mörkt rum.
♥Feberövervakare 445kr: Övervakar ditt barns feber utan att du behöver vara i samma rum hela tiden. Du fäster en liten givare på ditt barn och kan sedan läsa av temperaturen på en mottagare som du kan bära med dig. Kanske inte livsnödvändigt men visst är det en fantastisk pryl!?
♥UV-varnare 225kr: Du ställer in vilket solskydd du smörjt in barnet med. Sen får du en fingervisning om hur länge sötisen kan stanna i solen utan risk för att bränna sig. Himla smart!

Bilder & källa: Bosieboo

Linda Lej skapar ett klädmärke för barn

Måste tipsa om en rolig blogg där vi läsare själva får vara med och påverka resultatet. Det är Linda Lej som är i farten. Hon håller som bäst på att starta upp ett klädmärke för barn (tjejkläder till en början). Besök hennes blogg och tyck till om material, färger, trender och allt möjligt. 


Kate Beckinsale

88483-48
Veckans mamsing blir.... Ta-damm, ursnygga 
skådespelerskan Kate Beckinsale. På de flesta paparazzi bilderna ser man henne hålla söta 6åriga dottern Lily i handen. Så sött. Så sött. Kate är numera gift med regissören Len Wiseman men pappa till dottern är Michael Sheen.

Freshmilk


88483-47
På 
Freshmilk utlovas trendiga mamma och bebiskläder till lägre priser med leverans inom 2dgr. 
Det här är webshoppen som vågar lite mer. Ett riktigt brett, kaxigt bebissortiment  med märken som Stardust, No added sugar, Katvig, Holly's baby och Oh baby London bla. Elodie napparna, SkipHop skötväskorna och  Koeka skötbordsöverdrag fnns också till salu här.
Bättre än så här blir det knappast. Fick leverans igår, så jag vet vad jag pratar om.