barnsligt

Kläder och prylar till kidsen

Första tiden boken

88483-31
Jag har letat och letat och förundrats över hur och varför alla  Första-året-böcker måste vara så puttinuttiga och löjligt gulliga bara för att de är till en bebis. Efter tips utav  Mamma W (du kommer att ruinera mig med dina tips!) beställde jag, Baby Bird Universe, en till synes väääldigt fin bok från Busigt. Inte det minsta puttinuttig. Endast 169kr.

UP-DATE: Boken är här! Den damp ned i brevlådan idag till min lycka. Nu ska det klistras och skrivas! Det tog mindre än en vecka för boken att komma fram och kontobetalningen är genomförd. Smidigare kan det väl knappast bli. Frakten kostade 33sek. Hela kalaset slutade alltså på 202sek. Skulle jag få önska något så......önskar jag att boken hade vart inbunden för längre livslängd. I övrigt är den fantastisk i design, layout och upplägg.

Kommentarer
Postat av: Roomservice

Tanken har funnits där länge - att göra något annat med min blogg ROOMSERVICE. Efter min språkkurs i London så har jag varit sugen på att skriva lite mer på engelska. I höst blir jag projektledare för en ny Nordisk webbplats i organisationen där jag är anställd - detta kommer ta mycket tid i anspråk. Varför Roomservice som blogg skulle ta för mycket tid av mig. Blogg-världen var något nytt för mig, och med Roomservice har jag testat mina vingar. Men det är dax att lämna min bebis. Men jag hoppas att min nya blogg blir något kul att titta på.

Med ett förflutet inom design och bl.a. dekoration så vill jag lägga ned mycket mer omtanke på min blogg. Vackra bilder, mer text och mer internationell design. Jag hoppas även att jag hinner med att visa upp konsthanverk i form av keramik, smycken och illustrationer.

Adress till min nya blogg

http://whitescenth.blogg.se/

Hälsningar alias Wilma White

2006-07-12 @ 19:46:43
URL: http://roomservice.blogg.se/
Postat av: W

Ha ha! Shoppa på :-)!

2006-07-12 @ 22:40:51
URL: http://livingbyw.blogg.se
Postat av: Maria

Roomservice: Lycka till med allt. Det kommer bli super vad du än gör!
W: Ja, det är ju det jag gör ;)! Tack vare dig...

2006-07-12 @ 23:39:41
URL: http://barnsligt.blogg.se/
Postat av: Wilma White

Tack snälla du (X Roomie) :) Det du gör är underbart oxå!

2006-07-13 @ 21:50:42
URL: http://whitescenth.blogg.se
Postat av: Maria

Wilma white: Åh, tack. Det värmer :)

2006-07-13 @ 23:04:53
URL: http://barnsligt.blogg.se/
Postat av: Nina

Typiskt...Har precis shoppat en supertråkig och vanlig "Första året bok". Letade som en galning efter något roligare, men fick ge upp. Måste besöka Busigt ändå och kolla vad jag gick miste om... : )!

Tack för bra tips!

2006-07-14 @ 00:24:32
URL: http://unikdesign.blogg.se
Postat av: Maria

Nina: Rena turen att jag inte hunnit köpa tidigare...Men det finns mer roligt att köpa på Busigt...:)

2006-07-15 @ 00:34:05
URL: http://barnsligt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0