Till en liten tjej

88483-8

Monsoon har hakat på trenden och startat en webshop. Hittade inte så väldans mycket till mina killar men hade jag haft en liten tjej hade jag med all säkerhet varit spekulant på dessa godingar.

Lamb shoes

88483-688483-7
Det råder ingen tvekan om att lille Kingston redan är en trendsetter blott 1månad gammal. Fattas bara när man är son till en av de coolaste sångerskorna i modern tid, dessutom med ett eget klädmärke. När man köper babysneakers på 
 Lambshoes får man en Kingston rastamössa, allt för $50+frakten från USA +lite skatter och sånt. Det kostar att ligga på topp!

Michelle Williams

88483-5
Är ändå inte Michelle Williams bland dom snyggaste mammorna?
Bild:
Celebworld

Snyggaste sulkyn

Snyggaste paraplysulkyn hittade jag på Ziko. Har inte hittat någon i Sverige så nu försöker jag beställa en från England åt Miniman. Dessvärre nonchalerar dom mina mail på säljsupporten. Fortsättning följer, förhoppningsvis.


American apparel


Det är inte alltid så lätt att hitta enfärgade babykläder. Kedjorna envisas med att Alltid brodera eller trycka på någon fånig krumelur. American apparel däremot har garanterat krumelurfria babyplagg i alla tänkbara färger, däribland svart. jag har själv beställt från hemsidan och det är riktigt smidigt och helt ok priser. Glöm bara inte att dom lägger på 19% skatt på varor från Tyskland.

Hej

 Välkommen till bloggen Barnsligt!
Här tänker jag posta inlägg om barnkläder, leksaker, prylar och annat ytligt med fokus på nätshopping. Jag tycker själv det kan vara svårt att hitta det bästa till bra priser. Hoppas kunna ge tips om shopping såväl som ta emot tips.