barnsligt

Kläder och prylar till kidsen

9½ vecka

Annika Lantz har skrivit boken  9½vecka om första tiden som 2barnsmamma. Läs intervjun med henne i Aftonbladet. Jag känner igen mig, hade aldrig kunnat föreställa mig att två barn skulle innebära en så stor omställning som det verkligen blev.

Ur boken:

”Jag kommer på mig själv med att raka bikinilinjen för att jag ska på babysim. Vad är det med mig? Jag brukar aldrig raka bikinilinjen. Vem är det jag vill imponera på? Som om T skulle bry sig. Han har nog sett värre saker än min behåring i dom där regionerna. Oj, nu kom jag att tänka på bilderna från förlossningen igen, jag får inte tänka på dom, bort bort bilder, bort, BORT! Tack. Men kanske är det så att eftersom babysimmet blott är en catwalk för höstens nya kroppar, så vill jag gärna vara litet rödfnasig i ljumskarna så att det ändå syns att jag har ansträngt mig. Väl på plats visar det sig vara ett riktigt lyckokast att jag rakade mig, för badfröken säger att om man har långt hår måste man ha det i tofs och det är ändå mer smärtsamt än rakning.”

Förlag: NORMAL 


Kommentarer
Postat av: Linda Lej

Åhh, jag bara måste ha den boken när den kommer ut, jag var faktiskt och letade efter den redan för två veckor sedan men fick då veta att jag vackert får vänta lite.

För, ja, det stämmer, två är jobbigare än en! Men också fler små armar som kan krama en...!:-)

2006-09-04 @ 22:15:56
URL: http://lindalej.wordpress.com/
Postat av: MammaMia

Precis, fler barn=Mer kärlek!

2006-09-04 @ 22:40:53
URL: http://barnsligt.blogg.se/
Postat av: Nina

Haha..den verkar ju skitbra! Ska nog shoppa den jag med...fast jag bara har ett barn : )!

2006-09-04 @ 23:07:47
URL: http://unikdesign.blogg.se
Postat av: MammaMia

Nina: Kul att referensgruppen är igång. Ska lägga ut en presentation så gott det går när man vill vara anonym ;). Och du, boken kan vara bra i förebyggande syfte ;)

2006-09-04 @ 23:15:35
URL: http://barnsligt.blogg.se/
Postat av: Nina

Absolut håller med dig om boken! Du det är lugnt att vara anonym. W har precis lagt in en presentation och hon är W i referensgruppen också!

2006-09-04 @ 23:31:35
URL: http://unikdesign.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0