70-talist Ja-visst!

88483-13388483-134
Sökte på 70-tal på Tradera och fick upp ett gäng träffar, bland annat dessa två plagg som ger mig rysningar och sköna barndomsminnen. 
Nattlinnet med Dunderklumpen har hela 29bud och är upp i 250kr i budgivningen, så retro från detta årtionde är en bra affär nu när vi nostalgiska 70-talister ynglar av oss.

Celeb moms

88483-132
 Jag erkänner. Jag älskar att kolla in celebs. Punkt. 
Celebworld är favoritsajten bland den uppsjö av alla favorit celeb-sajter som finns. Roligast är det att spana in färska bilder på celeb-moms och deras barn. Lila-Grace måste ha veckans snyggaste skor men så är också hennes mamma världens mest tongivande trendsetter.

Veckans webshop: Klara färdiga lek

88483-128
Barn behöver upplevelser och det vet  småbarnsmamman Katarina som driver leksaksbutiken
Klara färdiga lek.  Utbudet är noga utvalt för att få igång äventyrslustan och kreativiteten hos barn. Allt håller hög kvalité och man har full returrätt inom 14dgr. En leksaksbutik som verkligen faller mig i smaken.
Fastnade speciellt för te-servisen som man själv får måla, den klassiska doktorväskan med alla attiraljer, periskopet för en mer avancerad smyglek och såklart, det underbara tårtkalaset i trä.

 

Baby Bird Universe för 90kr!

Internetbokhandeln har Baby bird universe, den fina första-tiden boken för endast 90kr! Vilket fyndpris, måste kolla in Internetbokhandeln lite närmare här går det nog att göra fler kap...


Ny design

OBS, den fula ramen runt Barnsligt ska bort...bort, bort.


Små varma fossingar

88483-127

Det finns ingen anledning att bebisen ska ha kalla fötter i vinter, det finns en uppsjö utav fina bebistofflor på marknaden. Här är bara några exempel, några riktigt fina exempel om jag får säga det själv.

Stardust tofflorna säljs på 
Freshmilk för 199kr.
No added sugar även de på Freshmilk  för 299kr.
Tinyzone fnns hos Busigt för 199kr.
Starchild finns också hos  Busigt och kostar 268kr.
Pia Wallén tofflorna saluförs hos Liten butik för 305kr
Bubox säljs hos Smallkids för 265kr
Svarta pälstofflor finns hos Busigt för 179kr.
Silvriga Bundgaard hittar man hos Ajabaja för 299kr

Svart som natten


88483-123
En gång i tiden, för inte så längesedan, var svart helt tabu i både barnkläder och leksaker.
Annat är det nu, som tur är. Spana in mina  svarta favoriter för tillfället:

Folkart har t-shirten med monstertruck från Trots för 250kr.
Litenbutik har söta Miffy t-shirts för 195kr.
Playsam var tidiga med att göra svarta leksaker. Dessa välkända Stockholmsbyggnader i svartlackat trä. Kostar 1400kr...
Matador har de roliga Roomie dockorna i olika utföranden för 199kr.

Dagens leverans

88483-122

Webshoppingens höjdpunkt är när den gula postbilen kommer och det säger duns i brevlådan. Då fullkomligt springer jag ut för att se om shoppingen motsvarar mina förväntningar. Idag sa det duns 2ggr. En gång från
Freshmilk och en från Unikdesign.

I Freshmilk paketet fanns det ett par punkiga tofflor från Stardust som varit med i collaget med babygåvor och som även ska vara med i kvällens program utav Babyboom ryktas det. Det fanns även en ärtigt grön body från välkända Katvig. Freshmilk har bredaste coolaste sortimentet babykläder i mitt tycke och dessutom är det trevligt, snabbt och smidigt att handla här.

Unik design har 50% rea på jätte-jättefina Plastisock kollektionen. Köpte bruna skjortan med cirkusmotiv och den är underbar! På fyndtorget hittade jag även Lollopards majsmönstrade byxor och mössa från vårkollektionen, vilka jag är mer än nöjd med. Unikdesign har prisats tidigare här på bloggen och jag står fast vid alla lovord. Cred för Fri frakt!

Trikodil

88483-12088483-121
Ni kanske känner igen det, man är på lekplasten eller annan blöjbytar-ovänlig-plats med sin bebi som har lagt världens mäktigaste bajs. Vad gör man och HUR hanterar man blöjbytet på ett smidigt sätt? Jag trodde inte det fanns något smidigt sätt innan jag fick tips om 
Trikodil som gör sparkdräkter anpassade för just blöjbyten vare sig barnet står upp eller ligger ner. Funkar även till lite större barn som börjat gå på pottan.

Babyclothes säljer Krokodil!



50% på Plastisock

88483-119
Unikdesign rear ut underbara Plastisock kollektionen till 50% på fyndtorget.
Den här bruna fina skjortan ska jag clicka hem för pangpriset 135kr. Skynda fynda!

Coppola bebis på väg

88483-117
Sofia Coppola är i allmänhet en himla cool tjej och i synnerhet en begåvad 
filmregissör. Hon väntar bebbe och hon gör det med stil. Här är hon på galamiddag och helt underbart söt i sin fina gravidklänning.

Källa & bild: Celebrity-moms

Babygåvor

88483-114

Bebisarna duggar tätt i bekantskapskretsen och till varje ny bebis ska man köpa en lien babygåva. Det hör ju till att man köper kläder utav något slag, varför vet jag inte. Någon gammal god sed som hänger kvar kanske. 90% utav alla gåvor vi fick när Miniman kom till världen var köpta på H&M.  Den stora kedjan i all ära men det är verkligen uppskattat när man får något lite mer unikt. När man märker att givaren lagt ner lite tanke bakom gåvan.  Alla presenter i collaget ligger runt 2hundringar och går att köpa på svenska webshoppar.

Aya har coola Hellcatz mjukisarna för 215kr
Freshmilk har punkiga babytofflor för 199kr
Uni har pappersmobilen från Our childrens gorilla för 150kr
Designtorget har cd-skivan med babymusik för 139kr
Busigt har Thilde kudden som är gjord för små pillriga babyhänder, 159kr.

Bearbrick

88483-113
AYA- som var Veckans webshop för ett tag sedan har fått in en Bearbrick 1000 % Mastermind figur. Den är lika stor som eftertraktad och mäter hela 72cm! Varje återförsäljare fick endast lov att köpa in 1ex. så jag kan förstå att AYA kommer ha delade känslor när de säljer denna coola dyrgrip.

Birka baby nyöppnar

88483-111

Birka baby är "FUNKY FASHION FOR FUNKY LITTLE PEOPLE" som de själva uttrycker det på hemsidan och idag har det varit nyöppning för deras 
webshop. Där finns flera spännande nyheter och extra roligt nyhetsvärde var det i baby accessoarerna. Bra presenter till en nyfödd är armbandet i skinn från Nyström Sthlm eller halsbandet med namnbricka från Daylon eller varför inte ett par randiga hängslen för att hålla byxorna på plats.

På klädsidan finns nyheter såsom coola babybodysarna från Egg&Avocado, snyggaste babyjeansen i 70-tals stuk från Minirodini och nya märket  Wonju som gör fina bodysar och babyfiltar med stjärnor. Mer nyheter är dessutom på väg in.


Kappor & Jackor

88483-110

Jag har noterat att det finns mycket fina jackor och kappor den här säsongen. Hade jag haft en liten tjej kanske hon hade haft en fuskpäls från Monsoon eller varför inte en kappa från La redoute... Ack så opraktiskt men ack så sött...

Bilder från:
ellos, H&M, La redoute och Monsoon.

Sandbergs tapeter

88483-109
Ville bara tipsa om att  
C&W  bloggat om Sandbergs fina tapetkollektion för barn vid namn Emma & Milton.
Den här tapeten med döskallar är min favorit. Vilken är din?


Grönt ä så skönt

88483-108
Grönt är verkligen såå skönt!
♥Puppy utav Eero Aarnio från magis är så fin. Finns hos 
Pid i olika storlekar från 421kr.
♥Älgtröjan från Freshmilk kostar 179kr.
♥Denna overallen från Molo är jag spekulant på...Hos Matador för 499kr.
♥Har man inte vägarna förbi Kitson i LA kan man alltid handla på nätet . Sparbössan kostar $18.

Veckans märke: Hysteric mini

88483-107
Ni kanske har hört talas om Hysteric glamour, de tokigt coola kläderna från Japan? 
Hysteric mini är deras underlinje för barn och en sann favorit för mig. Det finns bara 2 problem med dessa kläder: 1de är jättesvåra att få tag i, 2 de är tokdyra. När man googlar På Hysteric mini kommer man bara till hemsidor med konstiga tecken. Tur att Ebay finns.

Bilder: Ebay, Marumiya ♥ Montage: Barnsligt

Maddox best-dressed kid

88483-106
People utnämner Maddox till Best-dressed kid och ingen kan väl säga emot?

Veckans familj: Johnny, Vanessa, Lily Rose och Jack

88483-105
Den här sköna familjen är lika sunkiga på supermarket som dom är mystiskt glammiga på röda mattan. Närmare bestämt  
Johnny Depp och frugan Vanessa Paradis bosatta i Frankrike med barnen Lily Rose och lillkillen Jack. Visst är det coolt när någon vågar sticka ut ur mängden och köra sin grej fullt ut oavsett vad det är. För det måste man ändå säga att paret Depp/Paradis har gjort när de valde en livsstil långt från det glammiga Hollywood som vore det naturliga för en av världens bästa skådisar med supercool modellande och (skön?)sjungande maka. Cred.

Veckans styling: Grungeprinsessan

88483-104
Några guldkorn för en liten Grungeprinsessa....
Monsoon har fuskpälsar till små tjejer i olika modeller och färger, den här kostar £35.
♥ Accessorize har den här kepsen för £12.
♥Drappa Dot är bra på att hitta snyggaste retrotygerna. men det kostar...Hos Matador för 599kr
♥True religion jeans som är uuunderbara men FÖR dyra. Hos Tuttibella för $128.

Veckans webshop: Isa form


88483-103
Ok, jag är inte 
först med att uppmärksamma Isa och hennes fantastiska illustrationer. Det har bloggats flitgt om henne den sista tiden. Varje dag gör jag ett besök på hennes blogg där hon skriver intressant om livet som nybliven småbarnsmamma och hennes jobb som formgivare i nystartade företaget Isa form.

Eftersom Isa tillhör släktet lyhörda-formgivare har hon uttryckt önskemål om idéer till nya illisar. Man är ju inte sen på att tycka till så kl.10 imorse postar jag en kommentar på hennes blogg där jag vill se ilustrationer till lite större barn runt 5-10år. Gärna med rymrakteter och utomjordingar om Midiman få bestämma...Gissa vad som ligger ute på blogg och webshop 1tim senare? Den här! Visst är den fantastisk!?
Det är vad jag kallar snabba puckar och bra kundservice!

Baby rock records

88483-101

88483-102
Baby rock records översätter klassiska rocklåtar till vackra instrumentala visor perfekta för små slumrande bebisöron.  Att sedan omslagen är supersnygga är ju inte direkt negativt.


Nytt från Brio

88483-100
Hos 
Brio har man produktutvecklat mycket och lyckosamt det senaste.  Såväl nya leksaker, som barnvagnar, och bilbarnstolar men det är särskilt möblerna jag fastnat för. I höst lanseras de första nya produkterna och man lovar fler efterföljare kommande år.
Jag må vara ytlig men jag blir så glad när ett gammalt anrikt företag vågar göra en sådan här formsäker satsning. Jag tror och hoppas det kommer löna sig.

P.s Mammorna C&W har även dom uppmärksammat möblerna i dagens snyggaste inspirationscollage för barnrummet D.s

Bilder: Brio ♥ Montage: Barnsligt

Scary stories

88483-98
När Midiman var bebis för 5år sedan var dessa söta krumelurer från Scary stories hett stoff. Nu har det var tyst ett tag men de är lika söta fortfarande. Surfa in på fina 
hemsidan vettja, där finns en underbar webshop som säljer snyggaste julkorten, gosigaste mjukisarna, roligaste böckerna och mycket mer. Scarrrry...

Gör din egen bok!

88483-97
Idag spenderades dagen i lekparken med barnen och senaste numret utav 
Family living  där det tipsades om företaget som hjälper dig göra en egen fotobok. Det bästa är att det är enkelt och man testar sig fram på hemsidan helt gratis. Om man sen vill trycka upp boken kostar det från 179kr. Det här är en busbra julklapp till mor och farföräldrar från barnbarnen om ni frågar mig.Hör på det här: "2006-året då Miniman kom till världen" eller "Ett år med Bröderna Bus" eller kanske "Brödernas årsbok", än så länge har jag inte bestämt bokens titel så det kan ju ta ett tag innan jag är färdig. Har 1657bilder på hårdisken från året som gått...

En son till Britney Spears

Det blev en son!


Vans

88483-96
Vår och sommarkläderna rensades ut hemma hos oss idag men dessa favoriter arkiveras i nostalgikartongen. Midiman har haft Vans sedan han lärde sig gå och den här våren och sommaren var inget undantag. Snyggare och mer praktisk barnsko får man leta efter. Miniman skulle givetvis också han ha ett par Vans, mest för att matcha sin storebror.

Bild: Privat  ♥ Montage: Barnsligt

Metalbabies

88483-95
Önskar du en Minihårdrockare där hemma? Då kanske det här kan vara nåt...
♥Napphållare med döskalle:
Evilout  79kr
♥Nappflaska med döskalle: Evilout 79kr
♥Peltor kids för ljudliga gitarrsolon: Safetystore 149kr
♥Leopardtights som rockar: Freshmilk. 259kr.
♥T-shirt som rockar: Inkydinktees $28
♥Heavy metal haklapp: Evilout 119kr
♥Coola Rock-n-roll byxor: Metalbabies $16
♥Nappen talar sitt tydliga språk: Evilout 59kr


Skynda Traderafynda

88483-94
Så söt!! Skynda fynda på Tradera. Bara 1timma kvar när detta inlägg postas....
Denna fina pyamas/sparkdräkt 6-12mån från No added sugar ligger nu på endast 80sek i budgivningen.
Till:
auktionen

Nu kanske ni tror att detta är min auktion men där tror ni isåfall fel.

Matdags



88483-93
Det är dags. Miniman skall börja med smakportioner. Imorgon. Jag har dragit ut på det in i det längsta men nu är det verkligen dags om man ska gå på BVC's riktlinjer alltså...
Inspirerad utav detta faktum surfade jag in på
Sparkability och kunde snabbt konstatera att där finns läckraste stället för nappflaskor, snyggaste stolen, coolaste tallriken och smartaste förvaringen.

Bilder: Sparkability Montage: Barnsligt

GUCCE är veckans webshop

88483-92
Uppmärksammade
GUCCE webshop redan igår för deras inköp utav Fooey till hösten. Men de söta Knuckleheads kläderna och klockrena inköpet utav Molo är också väl värda lite uppmärksamhet. Ett tips är även att kolla in de fina bilderna under inspiration.

Katarina som driver webshopen skriver så här om GUCCE:

Min affärsidé är att marknadsföra unika märkesbarnkläder och accessoarer med hög kvalité, något annorlunda som har de där lilla extra till just DITT unika barn!. Just nu erbjuder Gucce försäljning av barnkläder från Katvig, Molo, IdaT, Holly´s, Converse, MiniRodini, EjSikkeLej och Knuckleheads. Gucce har även fått påhälsning av den roliga Kiss&Bajs familjen, Diapees&Wipees samt en del andra roliga accessoarer.


Vill ha

88483-91

Jag är så gott som pank och det är tråkigt när det finns så mycket man vill ha. Jag kan verkligen INTE, INTE, INTE shoppa mer denna månad. Att göra en lista över cravings känns alltid lite bättre....

♥Miniman vill ha skateboard. Klart han ska ha en från 
Hysteric mini....
♥Dessa wallies från Blikwallies har jag skrivit om tidigare och min kärlek är total. Vill helt enkelt HA, HA,Ha, Ha, ha...
♥Längtar efter nästa nummer utav min nya favorit tidning, Family living. En prenumeration är ett (ganska iaf) säkert sätt att få kommande utgåva lite tidgare än butikerna.
♥Nya printet från Minirodini föreställer elgitarrer.Cute!
Fooey kommer till Sverige och jag kan knappt vänta tills Birkababy öppnar sin webshop igen och visar sina t-shirts från märket som utlovat. Genom lite googlande om Fooey hittade jag till Gucce webshop som även dom inväntar leverans.

Oh, nu känns det lite bättre.

Coolt Kingston!

88483-90
Jag kan bara inte titta mig mätt på Gwen och hennes ultrasöta Kingston. Kolla in honom här i cammobyxor och dessa Lamb sneakers som jag skrivit om 
tidigare.
Bild: justnodoubt

Childish

88483-89

Childish har fina kläder till hela barnaskaran från bebisar upp till 7år.

Bilder: Childish  Montage: Barnsligt



9½ vecka

Annika Lantz har skrivit boken  9½vecka om första tiden som 2barnsmamma. Läs intervjun med henne i Aftonbladet. Jag känner igen mig, hade aldrig kunnat föreställa mig att två barn skulle innebära en så stor omställning som det verkligen blev.

Ur boken:

”Jag kommer på mig själv med att raka bikinilinjen för att jag ska på babysim. Vad är det med mig? Jag brukar aldrig raka bikinilinjen. Vem är det jag vill imponera på? Som om T skulle bry sig. Han har nog sett värre saker än min behåring i dom där regionerna. Oj, nu kom jag att tänka på bilderna från förlossningen igen, jag får inte tänka på dom, bort bort bilder, bort, BORT! Tack. Men kanske är det så att eftersom babysimmet blott är en catwalk för höstens nya kroppar, så vill jag gärna vara litet rödfnasig i ljumskarna så att det ändå syns att jag har ansträngt mig. Väl på plats visar det sig vara ett riktigt lyckokast att jag rakade mig, för badfröken säger att om man har långt hår måste man ha det i tofs och det är ändå mer smärtsamt än rakning.”

Förlag: NORMAL 


25% Rabatt!!

88483-8788483-8688483-8888483-85
Genom senaste Mama får man en rabattkod (62282) som ger hela 25% rabatt på  La Redoutes barnkläder. Nu ska här shoppas Sonia Rykiel kläder!

Avståndslarm

88483-83
Ett
avståndslarm är i vår ägo! Efter mycket tjat & prat fick jag då äntligen ändan ur vagnen och gjorde det slutgiltiga klicket. Imorgon planeras utelek och då ska vi praktisera avståndslarmet för första gången. Rapport följer...
Om Bosieboo shoppingen har jag bara lovord att säga. Lättnavigerad webshop, tydlig produktinfo, bra service och snabb leverans. Att man själv kan vara med och påverka sortimentet i Föräldrapanelen är extra kul. Gå med där, det har jag gjort.

Boktipset

88483-82

Anna-Stina Lindén Ivarsson som är modejournalist och författare har skrivit boken jag längtat efter. Hur man återvinner gamla tråkiga barnkläder och förvandlar dom till coola barnkläder. Inspirerande bilder utav Göran Hallberg utlovas och jag tycker själv att framsidan talar för sig själv.
Alfabeta förlag ger ut boken som kostar runt 2 hundralappar.

Bild:  Alfabeta Montage: Barnsligt


inkydinkstees

88483-81
Nya 
mama kom med posten igår och jag blev helt lycklig utav artikeln om Hollywood kändisarnas shoppingtips. Fastnade speciellt för Inkydinkstess (Maddoox har en tröja härifrån). Wow!