barnsligt

Kläder och prylar till kidsen

Härligt Barnsliga miljöer...

88483-221
Ni bara måste kolla in den här artikeln om snygga offentliga miljöer för barn
The cool hunter!

Kommentarer
Postat av: Saga

Oj vad trevlig blogg jag hamnade på nu då!! Här tror jag aldrig att jag har varit in tidigare, men jag vet att jag kommer att komma tillbaka! Sååå fint du har det här, och en massa fina kollage bjuder du på! Hoppas det går bra att jobba igen efter mammaledigheten. Själv har jag jobbat tre månader för att nu vara ledig igen i en månad. Det gick bra att komma tillbaka till alla jobbrutiner, som en liten nytändning på arbetet, och nu blir det bara sååå roligt att få vara hemma igen med lillan ett litet tag innan det stora allvaret efter nyår... dagis :)

2006-12-03 @ 00:20:46
URL: http://kitchenbloom.blogg.se
Postat av: MammaMia

Hej Saga! Tack snälla du för dessa ord, det gör mig glad att någon som DU smickrar mig så :)!! Du länkade mig i ett inlägg för några månader sedan och jag blev otroligt glad och jag kommer ihåg att min graf gjorde en rejäl kurva i samband med det :)!

Jag hoppas även jag får en nyändning nu på måndag när jag börjar jobba men det känns bara inte så just nu :( *snyftar* Jag tycker det är så fantastiskt att spendera hela dagarna tillsammans med barnen :)!

Tack än en gång!

2006-12-03 @ 00:34:11
URL: http://barnsligt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0