barnsligt

Kläder och prylar till kidsen

Diggar Maddox Ramones....

88483-179
....eller är han BARA cool i sin t-shirt? Det kvittar för jag tycker den här lillkillen är så vansinnigt söt vad han än råkar få på sig. Bilden är tagen i Indien där han snällt traskar runt på shoppingrunda med mamma Angelina Jolie, bara en sådan sak!

Evilout har band t-shirts till kidsen och däribland en Ramones t-shirt, såklart.

Bilder: Ramones , People , Evilout

Kommentarer
Postat av: W

Jag har väldigt svårt för liknande tröjor. Barnen blir mer skyltdockor för föräldrarnas statement. Jag undrar om han vet vilka han har på tröjan? Han kanske älskar Ramones och då är det ju en helt annan sak, men troligtvis inte.

2006-11-04 @ 09:38:51
URL: http://livingbycw.blogsome.com/
Postat av: Therese

Hej! Jag har precis hittat hit (via c.mig.blogg.se) och OJ vilken HÄRLIG blogg!! Lägges GENAST i favoriter!

:)

2006-11-04 @ 14:33:12
URL: http://www.rowas.blogg.se
Postat av: MammaMia

W: Jag förstår din tanke! Du har nog egentligen helt rätt men då får jag också erkänna att jag hör till de föräldrar som gladeligen sätter en band t-shirt med mitt favoritband på mina barn (så länge de inte protesterar såklart ;)) utan att skämmas det minsta. Jag lägger inte så stor vikt i vad som är korrekt och inte i det här fallet. Tror inte barnets identitet tar någon skada om de har en artist på tröjan. Däremot hade det varit värre om Maddox gick runt med en kabbalah t-shirt tycker jag...

Jag tror Maddox gillar Ramones :)!

2006-11-04 @ 21:28:23
URL: http://barnsligt.blogg.se/
Postat av: MammaMia

Therese: Kram, du vet inte hur glad du gör mig nu :)!!!!!

2006-11-04 @ 21:29:28
URL: http://barnsligt.blogg.se/
Postat av: W

MammaMia: Jag hoppas att han gillar Ramones :-)! Jag tror inte att barnet skadas av en sådan tröja heller. Jag har bara svårt för tryck a la Bob Marley på ett litet barn. Barnet skulle säkerligen hellre ha Pippi Långstrump eller Teletubbies. Jag är inte så förtjust i tryck överhuvudtaget. Jag tycker att barnet försvinner lite. Men det finns grader förstås :-)!

2006-11-04 @ 21:42:15
URL: http://livingbycw.blogsome.com/
Postat av: Jove

Maddox är såååå söt. Jag kan bara inte gilla hans mamma.

2006-11-05 @ 00:08:27
URL: http://www.hallo.blogg.se
Postat av: MammaMia

W: Jaa, du har rätt där. Det är nog säkert så att Maddox kanske hellre haft Spiderman el Batman på tröjan :)! Ditt inlägg är intressant och det är bra att någon ifrågasätter för själv är jag den typen av mamma som mest bara kör på utan att tänka jättemycket på orsak och verkan. Du har gett mig en tankeställare här och det uppskattas :)!

Jove: Maddox är en söting, det tycker jag också :)!

2006-11-05 @ 07:01:41
URL: http://barnsligt.blogg.se/
Postat av: LoX

Pojken är otroligt söt. Mina barn har inga kläder med tryck, förutom de som vänner givit till dem (Pippi- tröja). Däremot får de gärna ha mönstrade kläder. Jag är ingen "tryck- männsika" helt enkelt. :-)

2006-11-05 @ 13:08:52
URL: http://lo.blogg.se
Postat av: MammaMia

LoX: Här hemma är det tvärtom! Mina barn har mycket med tryck, särskilt 5-åringen som väljer nästan alla kläder själv. Det blir mest tröjor med tryck för han tycker det är finast. Han har av mamma fått en överdos av randigt och enfärgat i tidiga år...Nu avskyr han randigt som han säger :( Tråkigt för mig...Randigt är så fint! Särskilt Katvg och Molo-ränder. Suck ;)!

2006-11-05 @ 14:56:53
URL: http://barnsligt.blogg.se/
Postat av: Helena

Här hemma kör vi kläder i en salig balndning, ibland är det skira klänningar och ibland är det t-shirt med Rolling Stones. Så länge det inte är ett dåligt budskap på kläderna och barnen gillar trycket så tycker jag att det är helt ok. Mamma och dotter har här hemma machande t-shirts med vintage MTV som vi tycker jättemycket om. Jag ser också på de andra barnen på dagis att det är många av dem som har tryck, även om de inte har en aning om hur musiken låter till dessa t-shirts så vet de mycket väl om de tycker om trycket eller inte. Jag sätter mycket hellre på Astrid en tröja med Rolling Stones och dyliga tryck istället för Disney. Vanligast är dock randiga eller neutrala kläder men ombyte förnöjer som det brukar heta! :)

2006-11-05 @ 16:15:40
URL: http://astridsmamma.blogsome.com/
Postat av: MammaMia

Helena: Kul med din syn på detta! Det låter som vi resonerar lika där och har liknande upplägg på barnens garderober även om jag kanske inte kan kalla mina barns kläder för neutrala så är det en salig blandning som råder. Låter så fint med Rolling stones t-shirt till en liten tjej och Mtv-vintage t-shirts till mor och dotter...det blir jag bara så avis på :)!

2006-11-05 @ 22:33:57
URL: http://barnsligt.blogg.se/
Postat av: marina

You will enjoy my eBay store...

2006-11-07 @ 08:19:40
URL: http://www.marinamode.com
Postat av: wallpaper

http://www.lukxi.org/wallpaper

2006-12-19 @ 09:54:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0